Pronovias 2015 Gelinlik Modelleri

Farklı ve bir birinden güzel modelleri her zaman için düğün hazırlığı yapan bayanların beğenisini kazanan marka, pronovias 2015 gelinlik modelleri ni 2015 erken koleksiyonu ile takipçilerine duyurdu. Taş, dantel, ipek ve beyazı zarif modellere dönüştüren firmanın 2015 Erken Koleksiyonu ile sizleri baş başa bırakıyoruz.
- Dantel askılı, dantelden yapılmış tül parçalı katmanlı gelinlik. V yaka korsaj ve korsaj üzerine dantel işlemesi.
- balık etekli dantel gelinlik. anvelop yaka, tül drapeli ve dantel aplikli uzun kollar. İnce sırt bölgesi.Balık etekli dantel gelinlik. Anvelop yaka, tül drapeli ve dantel aplikli uzun kollar. İnce sırt bölgesi.
- Dupyon ipek prenses gelinlik. Drapeli straplez korsaj. Yandan cepli, bel kısmında plili etek.
- Katmanlı güpür ve dantel elbise. Kalp şeklinde boyun kısmına sahip, askılı, ortadan drapeli korsaj. İnce, dökümlü sırt.
- Osmanlı ipeğinden A şeklinde gelinlik. Arka kısımda geniş bir kurdelesi bulunan, geniş drapeli bordürlü straplez korsaj.
- Değerli taş işlemeli, dantel ve tül gelinlik. Kalp şeklinde dekolteye sahip korsaj. Üst parça üzerine anvelop tül ve dökümlü sırt kısmında değerli taş işlemeleri.
- Etek kısmında püskül aplikeleri bulunan dantel ve güpür gelinlik. Anvelop V yakalı ve ince sırt parçalı dantel korsaj.
- Balık etek, krepe ve tül elbise. Anvelop yakalı korsaj. Üst parça ve sırt kısmı üzerine drapeli tül. Krepe ve tülden kol kısmı. Drapeli krepe sırt.
- Tül ve krepe elbise. Anvelop yakalı korsaj ve drapeli tül kollar. Ortadan açılan krepe etek üzerine drapeli tül.
- Prenses gelinlik. straplez dantel korsaj. Boyun kısmında organze bordürlü uyumlu ceket. Organze kemer. Cepli, bel kısmında plili organze etek.
- Düz krepe gelinlik. Uzun kollu V yaka korsaj. Çıkarılabilir kuyruk kısmına sahip, belden geniş krepe kemerli.
ZİYARETÇİ YORUMLARI - 1 YORUM
BİR YORUM YAZ
Sadece resimlermi var, alış veriş yapılmıyormu?