Tesettürlü Gelinlikler ve Gelinlik Modelleri

Prensens Mi Deniz Kızı Mı Olmak İstersiniz?

  • 21 Nisan 2013
  • 3.596 kez görüntülendi.
Prensens Mi Deniz Kızı Mı Olmak İstersiniz?

Bu yaz abiyelerde tasarım coşkusuna hazır mısınız? İşlemeli, taşlı, uzun etek boylu, kısa etek boylu, tek omuz askılı seçenekleriyle bu yaz abiyeler her zamankinden daha renkli, daha süslü,  daha şık ve davetlerde, nişanlarda göz dolduracağınız cinsten.

Özellikle de her sezon olduğu gibi bu sezonda uzun abiyeler modada bir akım halini almış durumda. ve etek uçlarından genişleyen modeller çok moda ve sizi bir zarafetine kavuşturacak. Uzun abiyelerde belden kabarıklaşan de kataloglardaki yerlerini aldılar.  Mutluluğun rengi olan mor ve aşkın rengi olan kırmızı  da nişan gününüzde tercih etmeniz gereken renklerden çünkü bu yaz abiyede morun ve kırmızının  senesi olacak.

Masum maviler, kobalt maviler, neşeli sarılar, uçuk pembeler,  şarap rengi  de sezonun moda renklerinden. Abiyelerde pullar, güllü kumaş detayları, parlak taşlar, danteller de abiyeleri daha süslü ve daha çarpıcı bir hale getiriyor. Özellikle etek uçlarında kabarık görünümlü güllü detaylar bu yılın gözde tasarımlarından. Bu sezon abiyede  süs ve şatafat dolu bir yıl olacağa benziyor.

Tabiî ki sadeliği seven kadınlar için de şahane tasarımlar var ancak şaşaalı nişan günü teması ile hazırlanmış tasarımlar daha ön planda. Nişan gününüz için tasarlanan bu tasarımların olduğu kataloglara  vakit kaybetmeden bir göz atmalı ve  2013 yılındaki nişan gününüzün prensesi siz olmalısınız.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.