Kabarık Nişanlık Modelleri 2017

  • 09 Mart 2017
  • 11.166 kez görüntülendi.
Kabarık Nişanlık Modelleri 2017

Küçük kızların gözdesi olan fakat genç kızlarında bir türlü vazgeçemediği modellerden bir tanesidir kabarık . Küçük kızların hep hayallerinde vardır ve özel günlerde anneler, kızlarına bu tür elbiseler, modeller giydirirler. Nişan gibi özel günlerde giyilebilecek bir modelde kabarık olan nişanlık modelleridir. Görünüşü itibariyle sizleri özel bir kişi olarak gösterecektir ve sürekli dikkatleri, gözleri üzerinize çekecektir. Bugün sizlere bu tür modelleri paylaşacağız. Aşağıda bahsettiğimiz modellere bakabilirsiniz.

Düğünden önce yapılan nişanda giyeceğiniz elbiseye, modele halen karar vermediniz mi? O halde sizlere modellerini önerelim. Beğeneceğinizden eminiz ve kesinlikle bu nişanlık modelleri sizleri çok güzel gösterecektir. Tesettürlüyseniz veya açık bir bayansanız yine de fark etmiyor. Her iki tip içinde özel olarak dikilmiş olan nişanlık modelleri bulunuyor. Hem bu 2017'de daha çok ön plana çıkacak gibi duruyor. Her neyse daha fazla uzatmadan sizlere bu özel nişanlık modellerini paylaşalım. Nişan gecenizde özel olmak istiyorsanız ve güzel görünmek istiyorsanız aşağıdaki modeller sizlere fazlasıyla yardımcı olacaktır. Salonun en güzel kızının siz olacağından emin olabilirsiniz. Üstelik bunu sadece evlenecek kız giyecek diye bir şey yok. Gelinin kız kardeşi veya akrabası da giyebilir. En çok tercih edilen renk pembe rengidir fakat diğer renklere de bakabilirsiniz. Cilt tonunuza göre bir renk seçerseniz çok daha iyi olacaktır.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.