2013 Abiye Modelleri

  • 20 Mart 2013
  • 5.737 kez görüntülendi.
2013 Abiye Modelleri

Abiyeler özel gecelerde veya günlerde giyilen şık kıyafetlerdir. Bilmek gerekir ki her abiye her bayana yakışacak kavramı yoktur. Bayanların vücut tipleri beden ölçüleri abiye seçimlerinde çok önemlidir. Çok renkli veya taşlı aşırı abartı abiyeler giyerek en şık bayan siz olamazsınız. Bazen giyilen abartılı sizleri en şık göstermek yerine gecenin veya günün en rüküş bayanı yapabilir. Yerine ve konseptine göre giyebileceğiniz abiye modelleri mevcuttur.  geçtiğimiz seneye göre çok daha muhteşem görünmekte.

Abiye seçerken dikkat etmeniz gereken bazı durumlar vardır. Örneğin kısa boylu bir kadınsanız uzun abiyeler tercih etmemelisiniz. Eğer uzun giymek istiyorsanız yırtmaçlı olmasına dikkat etmelisiniz. 2013 abiye modellerine göz atarsak artık geçen senelerde olduğu gibi bol taşlı, kabarık ve pullu abiyeler bu yılın koleksiyonlarında neredeyse yok denecek kadar az. Artık sade ve şık modeller veya düz renkli abiye modelleri 2013 senesine damgasını vuracak.

Hangi renk abiyeleri tercih etmelisiniz?
Siyah abiye modelleri genellikle resmiyeti yansıttığı için işiniz ilgili toplantılarda, galalar da, resmi iş yemeklerinde gibi yerlerde siyah renk abiyeleri tercih etmelisiniz.
Esmer bir bayan iseniz kırmızı rengini tercih edebilirsiniz. Sizi daha dişi ve çekici gösterecektir.
2013 yılının en çok göz önüne çıkacak modelleri derin yırtmaçlı abiyelerdir.
Bunun haricinde düğün, nişan, gibi faaliyetlerde mavi renkli abiye modellerini tereddüt etmeden tercih edebilirsiniz.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.